Tømrer

Vi er et klassisk men moderne tømrer- og snedkerfirma.

MB Murerfirma ApS er kendt for godt håndværk og god kundeservice. Vi udfører, renovering til erhvervskunder. 

Med mange års erfaring med træbyggeri, er vi i stand til at give kompetent og professionel rådgivning. Vi er rigtig god samarbejdspartner at have på hånden, da vi kan stille op, når det passer jer og fordi, vi kan varetage rigtig mange forskellige typer af opgaver såsom:

Total modernisering af lejligheder, diverse vedligeholdelsesopgaver, tømrer/snedkerarbejde, el-arbejde, murerarbejde, malerarbejde, VVS-arbejde, gulvslibning, glasarbejde mv.

Hos MB Murerfirma har vi i flere år serviceret en længere række af boligselskaber. Dette er noget, vi gør meget i, og som vi er perfekt egnede til, fordi vi har en fagligt bred gruppe af medarbejdere, der med kort varsel kan slå til og varetage samt koordinere alle drifts- og vedligeholdelsesopgaver for boligselskaber, så de løses på en effektiv måde.

Vores arbejdsprocesser og arbejdsopgaver er altid skemalagte, hvorfor vi kan håndtere mange lejemål ad gangen samt have dem klar til næste indflytningsdato, hvis det er det, I som boligselskab har brug for vores hjælp til.

Hos MB Murerfirma ApS lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i samarbejde finder den bedste løsning af dit byggeprojekt. Vi har stor erfaring med at samarbejde med boligadministrationsvirksomheder og boligforeninger, hvor vi varetager de daglige serviceopgaver

✓​

Rykker ud fra dag til dag

Vores største force er, at vi kan rykke ud dag til dag (KUN erhverv).

✓​

Specialister i badeværelser

Vi er specialister indenfor etablering og renovering af badeværelser.

✓​

Team med glade mennesker

Vi har gode forhold på arbejdspladsen og kan lide at være på arbejde.

white-facebook-box-fill     white-instagram-fill

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi er et murerfirma gennem fem generationer, som fokuserer på ansvarlighed og ordenligt håndværk gennem hele projektet.

MB Murerfirma ApS  •  Ålekistevej 87, 2720 Vanløse

​CVR: 39130149