Maler

MB Murerfirma ApS er en alsidig malervirksomhed og en kompetent rådgiver.

Vores malerafdeling er specialiseret i både store som små opgaver. Vi har medarbejdere der kan varetage alle typer af maleropgaver. Vores malerafdeling indgår ofte i større entrepriser, som vi er en del af.

Når lejligheder i ejendomsforeninger, i forbindelse med istandsættelse og fraflytning eller erhvervsejendomme skal males eller skal have et nyt og frisk udtryk kan vores dygtige og erfarne medarbejdere træde til og hjælpe – selv med kort varsel.

Det er vigtigt for os at levere vores udførte opgaver i en meget høj kvalitet, hvorfor vi kun benytter os af fagfolk, der ved, hvad de laver. Det garanterer dig et rigtig godt og flot resultat, som lever op til de kriterier, du på forhånd har aftalt med os.

Vi hjælper dig blandt andet med:

Maling af lejligheder i forbindelse med modernisering - indvendig som udvendigt malerarbejde - Maling af facader, maling af vinduer, døre, karme og reparationer efter fugtskader.

Dette er blot nogle af de maleropgaver, vi udfører for vores kunder. Det gælder både moderniseringer, reparationer og forsikringsskader. Skulle du have brug for vores hjælp til en opgave, som vi ikke har listet her, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kommer også gerne med idéer eller vinkler på opgaven, så du får det fulde ud af din maleropgave og det bedst mulige resultat.

Vores medarbejdere er altid imødekommende, personlige og ærlige og går til enhver opgave med stor professionalitet. Du kan derfor forvente at få en professionel håndtering af din opgave fra start til slut.

✓​

Rykker ud fra dag til dag

Vores største force er, at vi kan rykke ud dag til dag (KUN erhverv).

✓​

Specialister i badeværelser

Vi er specialister indenfor etablering og renovering af badeværelser.

✓​

Team med glade mennesker

Vi har gode forhold på arbejdspladsen og kan lide at være på arbejde.

white-facebook-box-fill     white-instagram-fill

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi er et murerfirma gennem fem generationer, som fokuserer på ansvarlighed og ordenligt håndværk gennem hele projektet.

MB Murerfirma ApS  •  Ålekistevej 87, 2720 Vanløse

​CVR: 39130149