Fugttekniker​

MB Murerfirma er specialiseret indenfor fugt, skimmelsvamp og indeklima.

Du får professionel hjælp fra personale med mere end 20 års erfaring i branchen for fugt skader af bygninger.

Vores medarbejdere er pligtopfyldende og omhyggelig, hvilket sikrer god opgaveudførelse for dig som vores kunde. Vores primære fokus er lagt på undersøgelser for skimmelsvamp og få den fjernet med effektive metoder, så indeklimaet virker friskt og rent bagefter.

Skimmelsvamp kan godt vokse i boligen uden du ved det er der. Ved mistanke eller ved synlige forekomster i boligen kommer vi og tager prøver fra overflade samt af luftprøver og tester og analysere for alt skimmelsvamp, Asbest og PCB.

Skimmelsvampen kan vokse i skjulte konstruktioner og give problemer for indeklimaet. Ved hjælp af forskellige tests, kan vi både afsløre skjulte skimmelsvampe samt klargøre om en vækst på en væg skyldes svampen.

Det er vigtigt for dit helbred at være sikker på om du bor i en bolig. hvor alt er ok. Vi har stærk erfaring med affugtning og fugtsikring efter fugt- og vandskader og har valgt de bedste metoder på markedet, hvor både skånsom, energi rigtig og samtidig virkelig effektive affugtningsmetoder som sikring mod nye fugtskader er i højsædet så indeklimaet bliver god. Det kan vi hjælpe dig med.

✓​

Rykker ud fra dag til dag

Vores største force er, at vi kan rykke ud dag til dag (KUN erhverv).

✓​

Specialister i badeværelser

Vi er specialister indenfor etablering og renovering af badeværelser.

✓​

Team med glade mennesker

Vi har gode forhold på arbejdspladsen og kan lide at være på arbejde.

white-facebook-box-fill     white-instagram-fill

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi er et murerfirma gennem fem generationer, som fokuserer på ansvarlighed og ordenligt håndværk gennem hele projektet.

MB Murerfirma ApS  •  Ålekistevej 87, 2720 Vanløse

​CVR: 39130149